Kompania

Kompania jone ka punuar në prodhus te medhenj jashte vendit(GJERMANI,DUBAI)dhe duke fiturar eksperiencen e nevojshme ne aplikimet e kornizave prej alumini me lehtesi hyri ne tregun grek me sistemet me te sofistikuara.

Veprat tonane Itali, Kuvajt, Greqi, SHqiperi na kan bere te njohur. Mund te shihni punen tone ne kater(4) ekspozitat tona qe ndodhen tre (3) në Athine dhe nje (1) ne Vlore. Te gjitha sistemet tona jane te certifikuara.

Kontaktoni me në. Eshte e sigurt qe ne cfare do vendi te Greqis dhe te SHqiperis jeni, disa nga punet tona te perfunduara do ket. Keshtu qe ju do shihni vete profesionalizmin tone.